Zdravstveni zavod Zdravje Več kot 20 let izkušenj z zdravjem 2 zdravstvena programa, 14 ambulant, 20 let izkušenj.

Predstavitev

25+ Priznanih zdravnikov specialistov
20.000+ Zadovoljnih pacientov
1.500+ Pregledov mesečno v ordinacijah

Celostni pristop

Od glave do pete - 14 različnih ambulant na enem mestu.
Naročite se na pregled

Spoznajte nas

Na voljo smo vam v ponedeljek in sredo od 08.00 do 19.30 ure, v torek od 08.00 do 21.00, v četrtek od 08.00 do 19.00 ure ter petek od 08.00 do 15.00.
Podrobno o zavodu zdravje

Telefon

01 436 82 17

Kje smo

Smoletova 18,
1000 Ljubljana

PIŠITE NAM

info@zzzdravje.si

Program Pravočasno

Za vaše zdravje je dobro samo najboljše, zato se pridružite programu Pravočasno in si priskrbite celostno preventivno obravnavo!

Zanima me več

Program Redni Servis

Odmislite skrbi v zvezi z zdravjem. Osredotočite na poslovanje ter užitke vašega prostega časa.

Zanima me pregled

Vse o zdravju

Hallux valgus - izkrivljen nožni palec ter bolezni stopal

Noge nas vsak dan po nekaj ur nosijo naokoli. Pa jim ne posvečamo dovolj velike pozorosti. Zaradi neprimernega obuvala prihaja tudi do bolečega izkrivljenega nožnega palca. Z leti postaja stopalo spredaj vse širše, palec vse bolj rine pod druge prste, na podplatu se zaradi spremembe obremenitve razvijejo otiščanci. In hoja postane mučenje.

Podrobno

Življenje teče skozi hrbtenico

Zaskrbljeno opazujemo globalno naraščanje števila poškodb skeleta, vnetnih in degenerativnih bolezni kosti in sklepov, bolezni in poškodb hrbtenice. S temi zdravstvenimi težavami se srečujejo vsi sodobni zdravstveni sistemi sveta. Bolezni hrbtenice so pogost vzrok tudi za odsotnost od dela. Pa vendar lahko veliko, če ne celo največ, ljudje storimo sami, da ji ohranimo gibljivost.

Podrobno

Alkohol vpliva na zdravje

Neškodljivega pitja alkohola ni, obstaja le manj tvegano pitje alkoholnih pijač. Alkohol povzroči 725 smrti na leto. Pretiravanje z njim pa pušča hude socialne in zdravstvene težave...

Podrobno

Kožna znamenja v poletnem času

Z izrazom 'pigmentna znamenja' ali 'materina znamenja' v vsakdanjem govoru poimenujemo številne različne pigmentirane (obarvane), pa tudi nepigmentirane kožne spremembe. Govorimo v bistvu o melanocitnih nevusih, ki nastanejo s pomnožitvijo pigmentnih celic (melanocitov) na določenem mestu na koži.

Podrobno

Izcedek iz nožnice - Ko običajno ni več ok

Je povsem naravna stvar vsake ženske, dokler ne spremeni barve ali vonja. Izcedek iz nožnice igra pomembno varovalno vlogo, zato ji gre posvetit vso potrebno pozornost. Nezdravljena kronična oblika vaginalnega vnetja pa lahko pripelje celo do neplodnosti...

Podrobno